in

Ove AFERE ga SKUPO koštaju: Zbog njegove NEVERE ona više ne mora ni da RADI, sedi kući i nedeljno dobija 250 evra

Međutim, ako odlučite da oprostite prevaru, logično je da se nećete ophoditi prema partneru kao ranije. Možda će vam trebati vremena da se ponovo “zagrejete” i opustite – možda ćete uvesti neka pravila ponašanja ili ćete kao Hejli Pirs naplaćivati razgovore.

Da, da, dobro ste pročitali, Hejli je odlučila da na jedan neobičan način kažnjava svog momka koji ju je prevario i zatim joj tražio drugu šansu. Ona njemu naplaćuje po 300 dolara nedeljno samo za razgovore.

Ova 20-godišnja devojka kaže da je okončala dvogodišnju vezu, pošto je uhvatila dečka da se dopisuje sa drugim devojkama na Tinderu i to na njenom rođendanu. Kaže da je videla poruke koje je slao drugim devojkama, u kojima je pisao stvari poput “Hej, toliko si slatka da sam zaboravio šta sam hteo da ti napišem” i slično.

Iako je pisao ovakve stvari drugim devojkama, kada je saznala kaže da j ju je molio za oproštaj. U videu koji joj je snimio je moli da mu oprosti i naziva sebe “je*enim i*iotom”, a Hejli je taj isti klip okačila na TikTok, gde ga je pregledalo tri miliona ljudi, a odlučila je i da mu se osveti tako što ga je blokirala svuda i sada mu naplaćuje 300 dolara nedeljno da je kontaktira.

 

On joj novac šalje preko elektronske banke, a pošto nije zaposlena je rešila da koristi ovaj novac kao “platu”.

– Kada sam mu rekla da smo završili, poludeo je i zato sam počela da ga snimam. Bio je histeričan i govorio je mnogo ludih stvari. Nemam nimalo saosećanja prema njemu u tom videu. Samo sam bila ljuta, pokušao je da me izmanipuliše. Snimila sam to kako bi bih svima mogla da pokažem šta je uradio i da nije tako savršen momak kako svi misle – rekla je Hejli.

Pohvalila se da je uspela da skupi snagu da ga odmah svuda blokira kada joj je priznao šta je sve radio iz njenih leđa. 

 

– Sledećeg dana mi je doneo jeftino cveće, čokoladu i plišanu igračku koju već imam, ali nije upalilo. Zvao me sa telefona svog brata i rekao mi ’daću ti sav svoj novac’, pa sam mu rekla da mi pošalje 300 dolara i onda ću razgovarati sa njim. Tako je i uradio. Sada mi plaća toliko nedeljno samo da ostanem u kontaktu sa njim.

Hejli bez blama priznaje da ga sada iskorišćava ali ističe i da mu je rekla da će “sa njim završiti onog trenutka kada joj više ne bude potreban”.

– Bilo je teško, ali sada me više nije briga. Koliki skot moraš da budeš da se dopisuje sa drugim devojkama, pored devojke sa kojom si dve godine… Nastaviću ovako dok ne budem imala stabilne prihode. Kada se budem zaposlila ili postala influenserka na TikToku, prekinuću svaki kontakt sa njim – zaključila je.

Ko je MITROPOLIT JOANIKIJE? Odrastao je na selu uz gusle, zamonašio se i bio uhapšen,  a danas ga je PATRIJARH PORFIRIJE ustoličio na Cetinju