in

Ovakav san ste sigurno makar jednom u životu imali: Plakanje u snu nije prijatno, ali evo šta to ZNAČI

Plakanje je jedan od najprirodnijih sentimentalnih izraza. Plakali smo od tuge, ljutnje, gorčine, radosti ili sreće. Kroz suze možemo izraziti pozitivne i negativne emocije.

Međutim, nije svima nama lako pokazati tu osetljivu stranu jer se to shvata kao čin slabosti. Iz tog razloga san o plakanju može biti nešto uznemirujuće.

Šta se dogodilo u snu zbog čega ste zaplakali? Možda ste primili dobru ili lošu vest ili ste videli nešto zbog čega ste plakali od radosti ili tuge.

Da biste pronašli tačno značenje svog sna, morate zapamtiti čak i najmanji detalj svog sna kako biste mogli da prilagodite tumačenje svojoj trenutnoj situaciji.

Zapamtite da je svaka osoba drugačija i da su snovi veoma lična iskustva, tako da biste pronašli pravo značenje svog sna, morate uzeti u obzir i detalje svog sna kao i trenutnu životnu situaciju.

Shutterstock

 

 

Šta znači videti u snu uplakanu ženu?

Videti ženu koja plače u snu može izgledati kao loš, tužan san, ali njegovo značenje je pozitivno. To znači da je osoba koja vidi ženu koja plače u snu saosećajna osoba, ili da će nova osoba koja će se pridružiti njegovom životu biti od koristi sanjaču. Osoba koja u snu vidi ženu koja plače znači veoma dobra dela sa tom osobom u njegovom životu.

Sanjati da mnogo plačete

Sanjati da puno plačete je način na koji vam vaša podsvest govori da ste dobili mnogo udaraca odjednom i da morate da oslobodite sav taj bol. Vreme je da potražite nekog bliskog da vam pomogne.

Ako ste prethodnih dana doživeli težak period, vaša podsvest vam govori da morate nešto da uradite da biste mogli da nastavite. Čekaju vas dobre stvari, ali takav bol morate ostaviti iza sebe.

Sanjati da plačete zbog ljubavi

Ako ste sanjali da plačete zbog ljubavi, taj san je prilično čest kod osoba koje su patile od neke loše ljubavi. Ne brinite, razgovarajte sa nekim kome verujete i pustite tu lošu ljubav.

Ako u svojim snovima plačete zbog nemoći, to je zato što to morate nešto učiniti u životu da biste se oslobodili te težine.

Bonus video