in

Ovaj KOŠMAR ima dvosmisleno značenje: Ako ste sanjali da vas VARA ili ostavlja, nemojte ODMAH raskidati

Ovi snovi se pojavljuju često i mogu naneti veliku štetu vezi jer ljudi posle njih neprestano misle o neveri koja ubija svu strast.

Partner vas vara

Ako vas partner vara sa bivšom, to obično ukazuje na vašu nesigurnost. Plašite se njegovog odlaska i nemate dovoljno samopoštovanja. Snovi nisu nužno odraz stvarnosti, zato nemojte dolaziti u sukob sa partnerom i dozvoliti da jedan san pokvari vaš savršen odnos. Radije preispitajte sebe i svoja osećanja.

Partner vas ostavlja

Ako, sanjate da vas partner napušta, to zapravo znači da vi preduzimate sledeći korak u vezi i započinjete nešto novo poput braka, kupovine nekretnina i slično.

Vi varate 

Poslednji scenario koji se često javlja u snovima je da varate vareš partnera sa njegovim bivšim partnerom/partnerkom. To ne mora nužno da znači da vas privlači ova treća osoba, zapravo ona uopšte nije povezana s varanjem na romantičan način. Ovaj san obično znači da se osećate krivim što ste zanemarili partnera u određenoj situaciji, prenosi “Daily Mail”.

 

Veterinar Dejan objašnjava kakvi su ŠARPLANINCI i zašto je pas IZUJEDAO do SMRTI ženu iz Kragujevca: Oni jesu NEPOVERLJIVI ali slušaju samo JEDNOG GAZDU