in

“Otvoreno me je NAPADALA, zabranila mi je da jedem”: Svekrva odbrusila TRUDNICI zbog KILAŽE, a reakcija njenog supruga će vas tek ŠOKIRATI

Kada očekujete bebu, prirodno je da dobijete nekoliko kilograma. Međutim, jedna trudnica je naišla na negodovanje svekrve kada joj se ovo desilo. Njen razumljiv odgovor na takvo ponašanje dolazi nakon što je prvi put primetila da joj mama njenog partnera daje manje porcije tokom poseta, ali se najviše naljutila kada joj je svekrva zabranila da jede tortu na sopstvenoj proslavi.

Štaviše, svekrva se tu nije zaustavila. Nakon što je pokušala da ograniči hranu snaji, nastavila je da je upozorava da ne postane “veliki morž”, što je navelo ženu da u potpunosti odustane od proslave, kako je preneo Mirror. Šokantna priča izašla je na videlo nakon što se buduća mama oglasila na Redditu, postavljajući pitanje da li je postupila nepravedno. Nakon što je svom partneru objasnila situaciju, tvrdi da joj je rekao da se ne vređa tako lako. 

Otkrivajući zašto je pobegla sa sopstvene zabave, žena je počela d aobjašnjava. Ona kaže da je njen muž odbio predlog njene sestre da priredi žurku u njeno ime i umesto toga pustio sestru da organizuje događaj. „Došla sam tamo i moja svekrva je bila zadužena da posluži hranu gostima“, nastavila je. “Služili su se samo kolači i sok. Ogladnela sam od priče i ustala da pojedem tortu. Čim sam stavila ruku na tortu, svekrva me uhvatila za ruku i rekla da sam već dobila dovoljno. težine i da ako nastavim da jedem toliko, njen sin ne bi bio zadovoljan “velikim moržem’.“

Uprkos očiglednom šoku žene, kaže da ju je svekrva samo pogledala i da nije htela da se izvini, podstičući je na to da napusti zabavu. „Njena ćerka me je zaustavila govoreći da ne mogu da odem usred žurke i da je tako osramotim“, rekla je. „Rekla sam joj da kaže mami da ode ako želi da ostanem, ali je samo rekla: “Jesi li luda? Ona je moja mama! Hoćeš da je izbacim pred svima?”. Okrenula sam se i nastavila da hodam.” Ali kada se vratila kući, otkrila je da njen muž nije podržavao njenu odluku koliko je ona želela. Umesto toga, vratio se kući besan i osudio je zbog njene reakciije.

Rekla mu je da to njenom mišljenju nije beznačajno jer joj je bukvalno uskratila hranu i nije joj dala da jede. Rekao je „njegova mama je mislila dobro“ i da se otarasim ovog lako uvredljivog načina razmišljanja pre nego što ga prenesem na našeg sina“, otkrila je ona. Nesposobna da razreši njihovu svađu, trudna mama je otišla kod porodice, a nije bila sigurna da li je preterala, pa je pitala korisnike društvenih mreža za savet. I mnogi su požurili da osude muža i njegovu porodicu. „Kakav to čovek čuje da je njegovoj trudnoj ženi uskraćena hrana i ne samo da misli da je to u redu, već da treba da se izvini onome ko im je uskratio hranu?? To je suludo. Ovaj momak je mamin dečak. Zaista se nadam da ćete se razvesti njega“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Trebalo bi da preispitaš svoj odnos sa mužem. Da li želite da se ovo dešava i u budućnosti?”