in

Ono što je MAJKA pronašla u FLAŠICI za bebe, ZGROZILO je ceo svet: Ako vam dete često KAŠLJE ili ima problema s plućima, dobro PROVERITE ove stvari

Najmlađi se često vežu za takve stvari i koriste ih čak i po nekoliko godina. Mogućnost ponovnog punjenja takvih boca je izuzetno korisna, ali ne zaboravite da ih temeljno operete nakon svake upotrebe.

To je kasno shvatila jedna mama, koja je zanemela nakon otvaranja ćerkine plastične flašice.

Majka devojčice koja boravi u vrtiću, objavila je video na Tik Tok mreži pokazavši ubuđalu flašicu koju devojčica svakodnevno koristi dok boravi u vrtiću. Zgrožena majka je objasnila da je devojčica imala mnoge zdravstvene probleme zbog toga i da je stalno kašljala.

Buđ u flašici je možda uticalona zdravlje devojčice

Radi se o flašici koja je popularna među decom poznata kao “360 stepeni” i može se piti sa svih strana, bez da se sadržaj prolije. Majka je otvorila flašicu kako bi je očistila i pokazala kako ona sada izgleda. Sklonivši zeleni poklopac sa nje, bila je uočljiva buđ koja se nataložila na flašici, a koja je zgrozila sve.

Ova žena koja se nije potpisala na svom profilu, rekla je da ne napada vrtić, već da želi da podigne svest o flašicama koje se reklamiraju da se one ne čise dobro i da nakon čišćenja mogu i dalje da sadrže buđ. Na devojčicinoj flašici ta buđ se gomila čak šest meseci, kako tvrdi majka i nije bila dobro očišćena.

– Njene ostale flašice kod kuće su dobro očišćene – rekla je svojim pratiocima u videu.

“Odvratno! Ovo verovatno objašnjava njen neprekidan i uporan kašalj”, napisala je iznervirana majka.

Žena je odlučila da snimak podeli na internetu kako bi upozorila druge roditelje i ubedila ih da pažljivo proveravaju flašice svoje dece u vrtiću. Video na TikTok- u je brzo izazvao pometnju među korisnicima.

“I zato teram ćerku da svaki dan donese flašicu kući”,

“Ovo je nedopustivo”,

“Ako vrtić zahteva da ih ostave kod njih, treba da ih operu, a ne da decu teraju da piju piće sa buđi” – možete pročitati u komentarima.

BONUS VIDEO