in

Ona je postala BABA u tridesetoj godini: Tada je ćerki OVO zabranila, a pogledajte kako danas izgleda!

Žena iz Velike Britanije, Kejli Hejli, imala je samo 30 godina kada je postala baka prvi put. Danas njena unuka ima četiri godine, a ona je zvanično najmlađa baka na svetu.

Skaj je 2018. godine uradila test za trudnoću i saznala da je pozitivan. Brzo je upućena u bolnicu gde je obavila ultrazvuk, a lekari su joj otkrili da je trudna već 36 nedelja i četiri dana. Bila je šokirana i rečeno joj je da abortus nije opcija jer je kasno saznala da je u drugom stanju.

Printscreen/Facebook

 

 

– Bila sam zapanjena. Imala sam osećaj da bih mogla da budem trudna i zato sam uradila test. Otac je momak mojih godina. Nisam mogla da verujem. Postojala je mogućnost da postanem mama, a samo nekoliko nedelja ranije sam trenirala i penjala se uzbrdo i nizbrdo. Naravno, kasno saznanje da sam trudna je značilo da abortus nije bio opcija -, rekla je Skaj novinarima.

Kada je bila na ultrazvuku, videla je otkucaje srca svoje bebe i od tada je znala da će se porođaj dogoditi.

Printscreen/Facebook

 

 

– Gledajući otkucaje srca svoje bebe na ekranu, srce mi se ispunilo ljubavlju. Znala sam da ću od tog trenutka uvek biti na drugom mestu, a moj sinčić na prvom – , kazala je mlada mama. Hejli joj je ponudila svu ljubav i podršku jer, kako kaže, “šta je bilo, bilo je”. Majka petoro dece je priznala kako nikad nije očekivala da će tako brzo postati baka jer je još mlada.

– Nikad nisam očekivala da ću saznati da ću postati dadilja dok sam još u svojim 30-ima, ali nije imalo smisla vikati na Skaj i tada joj govoriti o kontracepciji i sigurnom intimnom odnosu. Šta je bilo, bilo je. Sve što sam mogla da uradim, jeste da ponudim ljubav i podršku. Kao mama možete samo da prihvatite takve stvari -, rekla je Keli.

BONUS VIDEO