in

Nezapamćeni MASAKR u VRTIĆU: Najmanje 35 ubijenih, među njima su dvogodišnja DECA i TRUDNICA

Bivši policajac ubio je 35 ljudi u obdaništu na Tajlandu, preneo je Daily Mail. Pobesneli otac je nasrtao nožem na decu kojas u spavala, a usmrtio je i trudnu ženu.

Printscreen/Youtube

 

Ukupno, zajedno sa strelcem je ubijeno 35 ljudi. U vrtiću su pronađena 24 tela, uključujući 19 dečaka, tri devojčice i dve odrasle osobe. Još jedna odrasla osoba i mladić ubijeni su ispred centra u vladinoj kancelariji. U kući ubice pronađeni su mrtvi jedan dečak i četiri odrasle osobe, a ubijena je i druga odrasla osoba u obližnjoj zgradi. Još tri odrasle osobe su prebačene u bolnicu gde su konstatovane mrtve, a još 12 se nalazi na lečenju zbog povreda. Khamrap je otpušten iz policije prošle godine nakon što je pao na testu za drogu, a danas se pojavio na sudu pre pucnjave.Masakr se dogodio u Nong Bua Lamfu, na severoistoku te zemlje jugoistočne Azije. Kako se kasnije saznalo, napadač je pored dece i odraslih u vrtiću, ubio i svoju ženu i dete, a zatim presudio i sebi.

Dok Tajland ima visoku stopu posedovanja oružja, masovna pucnjava je izuzetno retka. Zvanične brojke ne uključuju ogroman broj ilegalnog oružja. Ali u protekloj godini, bilo je još najmanje dva slučaja pucanja u ubistvo od strane vojnika, navodi Bangkok Post.