in

Nakon što se gosti nisu pojavili na VENČANJU, mladenci su im PRIREDILI posebno IZNENAĐENJE

Dedra i Dag Simons privukli su međunarodnu pažnju nakon objave na društvenim mrežama o računu koju su napravili za goste koji se nisu pojavil, što je izazvalo i pohvale i kritike.

Mladenci su se nedavno venčali u odmaralištu i spa centru Rialton Negril i morali su unapred da plate svako mesto. Pozvano je 109 ljudi, a pojavio se samo 101. Par je već platio odmaralištu otprilike 120 dolara po osobi za neiskorišćena mesta.

– Da je tih osam ljudi reklo: ‘Dag, Dedra, ne možemo doći’, potpuno bismo to razumeli, ne bi bio nikakav problem – rekao je Dag Simons.

Kada se par vratio u svoj dom, Dag je sračunao troškove mesta i stavio ga na društvene mreže – gde je fotografija uskoro postala viralna.

– Nikada nismo imali nameru da račun stvarno pošaljemo ljudima koji nisu došli na venčanje – rekao je on.

Račun je nazvan „Nema poziva, nema gosta“, a mladenci delimično objašnjavaju: – Budući da nas niste pozvali niti nas pravilno obavestili da nećete doći, ovaj iznos je ono što nam dugujete pošto smo vaša mesta platili unapred. 

Dedra i Dag poseduju mali biznis i kažu da su dobili podršku iz celog sveta. Ali neki odgovori nisu bili previše ljubazni.

Neki su rekli da je ovo čudno ponašanje, kaže Dedra, i da nismo trebali da imamo venčanje koje niste mogli priuštiti.

BONUS VIDEO