in

Najlepša LJUBAVNA fotografija nastala je DANAS u Beogradu: Da li biste VOLELI da vas neko ovako IZNENADI?

Kako je fotografija podeljena na stranici “Moj Beograd”, pretpostavlja se da je nastala upravo danas u prestonici. Naime na fotografiji se vidi jedino automobil prekriven samolepljivim papirićima i poruka “volim te”.

Printscreen/Instagram

 

Pretpostavka mnogih korisnika je da se radi o izjavi ljubavi i da je ova poruka najverovatnije namenjena devojci, iako nema drugih podataka. 

Veliki broj pratioca bio je oduševljen i dirnut ovim činom, pa nije ni čudo da su mnogi prokomentarisali da je fotografija preslatka. S druge strane, bilo je i onih koji su bili zabrinuti za sudbinu automobila. Tako je jedan od komentara glasio: “Da vi znate koliko je tesko skinuti lepak sa auta kada poskidate ove papiriće”.

Printscreen/Instagram

 

Iako su mu mnogi pratioci objasnili da je automobil obložen papirićima koji se lako odlepe, komentator se nije dao, pa je dodao: “Ostavi na suncu par sati da uzari na 30+ stepeni da vidis kako ostaje”.

Da li je i sam pokušao da obraduje nekoga na ovaj način, pa se pokajao, izgleda da nikad nećemo saznati, ali je definitivno bio zabrinut za ono što će se desiti četvorotočkašu nakon što vlasnik skine papiriće.

Naravno bilo je i onih koji su ovaj potez osudili, tvrdeći da će ovaj par definitivno raskinuti: “Raskid u najavi” i “Raskid iste sekunde”  ili komentar da će raskinuti čim dečko zaprati starletu na Instagramu, samo su neke od sličnih konstatacija koje su se nizale.

Printscreen/Instagram

Bilo kako bilo, fotografija je definitivno simpatična, a nama je upalo za oko, da nikome nije palo na pamet da je poruka možda upućena majci, ocu, prijatelju, suprugu, supruzi… Nastavite sami niz.