in

Na plaži su slučajno pokazali tajni znak svingera: “Nismo znali za to, odjednom su svi počeli da se ponašaju drugačije”

Bili su na odmoru i u blaženom neznanju mislili da je to mesto puno dragih stranaca.

Shvativši pravu istinu, prvo su se s nelagodom pogledali, a zatim počeli da se smeju do suza.

– Mislili su da smo svingeri jer smo odavali takav utisak zbog kupaćih kostima sa temom ananasa – rekla je ona na TikToku, ali nije objasnila kako su saznali o čemu se radi, da li im je neko prišao i ponudio im grupni seks ili su oni to čuli od nekoga .

Naime, u svingerskim krugovima, ananas je simbol želje za promenom partnera, a ako se postavi ispred kuće, znak je da je svingerska žurka u toku. Svingeri u javnosti nose odeću i modne dodatke sa motivom ananasa.

 

Njen video, na kojem pokazuje kupaće kostime koje su nosili na plaži, za samo četiri dana prikupio je više od 4,3 miliona pregleda. Mnogi su bili iznenađeni ovom informacijom jer nikada nisu čuli da je ananas povezan sa ovim. Neki smatraju da je trebalo da izaberu drugi znak, a ne ananas.

– Trebalo je da izaberu nešto malo opskurnije, stvari sa ananasom su preslatke – napisao je neko. Uz jedan komentar, Linda je napisala da sada “stvarno želi da istraži razlog zašto je ananas znak svingera”. Jedna osoba je napisala da je „to je zato što je voće nekada bilo znak bogatstva i gostoprimstva“, prenosi Mirror.