in

Muž me je PREVARIO: Evo zašto je to najbolja stvar koja mi se ikada desila

Prevario ju je sa koleginicom. Iako to nije odmah znala, imala je snažan osećaj da ima ljubavnika, što su potvrdile i sms poruke koje je pronašla u njegovom mobilnom telefonu. Ona mu je ljutito dala do znanja da sve zna, a on nije imao drugog izbora nego da sve prizna.

Imao je jaka osećanja prema drugoj ženi, ali ipak nije želeo da izgubi ženu i decu. Odlučio se na drastičan potez – dao je otkaz, samo da bi pobegao od ljubavnice, i promenio broj telefona. Obećao je Čeriti da će početi ispočetka, a ona je odlučila da mu pruži još jednu šansu.

Ali nije sve išlo tako glatko odmah. Nakon što je saznala za aferu, razdvojili su se, a ona je preuzela brigu o njihovoj deci. Mislila je da mu to nikada neće oprostiti, sve do jednog Dana zaljubljenih kada su se ponovo spojili.

Razgovarali su, prošli terapiju za parove i ponovo počeli da se zabavljaju. – Ova afera se pokazala kao najbolja stvar koja se ikada dogodila našem braku. Sve se raspalo, bili smo toksični i nezdravo raspoloženi. Ceo naš svet se srušio. Ne možete baciti bombu na svoj dom i otići nepovređeni. To je postalo veoma lično putovanje. Sada smo srećniji nego ikad – rekla je ona.

– Pre nego što sam otkrila aferu, bili smo srećni u braku i dobri prijatelji. Ali uprkos tome, postala sam toliko sumnjičava da sam počela da pratim svaki njegov korak dok sve nije eskaliralo – prisetila se ona. Met je direktor marketinške kompanije i priznaje da radi preko 60 sati nedeljno u veoma stresnom položaju.

– Više sam vremena provodio na poslu nego sa porodicom. Borio sam se između porodice i snova o muzičkoj karijeri. Nisam želeo da izgubim porodicu, a ni tu drugu ženu nisam hteo da povredim – rekao je on. Da bi nastavili zajednički život morali su da se razdvoje godinu dana i oboje rade na sebi. Otkrila je da ima problema sa zavisnošću od njega i nesigurnošću.

Nije shvatala koliko je nesrećna sve dok nije prošla kroz terapiju i saznala da zapravo koristi ‘tihi tretman’ (ne razgovara sa partnerom) kao vid kontrole i manipulacije. – Ta godina razdvojenosti dala nam je vremena da se oporavimo i učinimo sve da ponovo izgradimo međusobno poverenje. Ovaj proces je zaista pomogao našoj porodici. Sada potpuno razumem njena osećanja i mogu da budem otvoren sa njom – rekao je on. – Provela sam bezbroj sati postajući bolja verzija sebe – nastavila je Chariti. Naučili su da budu strpljivi i da se razumeju, prenosi The Star.