in

Muškarac želi da napusti ženu zbog svakodnevne DISKUSIJE: Ovo je ZLOČIN, molim vas POMOZITE MI da se razvedem od nje

Indijac tvrdi ja je molio ženu da povede više računa o higijenu i da se češće malo kupa, ali svaki put bi se završilo žučnom svađom, pa je čovek odlučio da se razvede i ako imaju jednogodišnje dete prenosi “Oditi sentral”.

– Muškarac nam je tokom savetovanja više puta odlučno rekao da želi da prekine odnose sa svojom ženom. Takođe nam je poslao molbu da mu pomognemo da s razvede od nje, jer se ne kupa svaki dan – kaže savetnica iz Grupe za zaštitu žena.

Kada je saznala za odluku svog supruga, Savetu se obratila i žena, sa molbom da spasu njen brak.

– Jedna žena nam je poslala pismenu žalbu u kojoj se naovodi isti razlog razvoda. Sada savetujemo par i njihove roditelje kako bi sačuvali brak. Pokušavamo da savetujemo muškarca da ne raskine brak sa suprugom, jer je to manje važno i rešivo pitanje. Takođe, pokušavamo da mu damo do znanja da će razvod uticati na vaspitavanje njihovog deteta – izjavila je savetnica.

Budući da razlog za podnošenje zahteva za razvod braka ne spada ni pod kakvo nasilno delo ili zločin nad ženama, savetodavna organizacija  nije u mogućnosti da odgovori na ženinu žalbu, ali se nada da će pomoći paru da reši svoje probleme bez radikalnih posledica.

Danka se vratila iz Beograda u Guču, gde je spasila mnoge brakove od propadanja, a evo čime je odlučila da se bavi