in

Možete slobodno da kupite PRSTEN: Osobe s ovih SEDAM osobina su prava PREMIJA

Ako niste sigurni da li ste sa pravom osobom upitajte se, da li vaša druga polovina ima ovih nekoliko osobina?

Iskrenost

Oni su iskreni, s njima možete o svemu pričati znajući da vas ne lažu i da uvek govore istinu. Ne pokušavaju da vas prevare, uvek će pred vas izneti prave i realne informacije.

Odgovornost

Oni preuzimaju odgovornost nad onim što govore i rade i ispunjavaju obećanja. Preuzimaju odgovornost za sve, za sopstvene emocije i ponašanje. Ako pogreše, uvek će se izviniti i pokušati da poprave stvari.

Pruža vam podršku

Oni će vas uvek podržati na iskren način i biće tu za vas i u dobru i u zlu. Nikad neće uraditi nešto što vi ne volite samo da bi zadovoljili svoje interese. Oni žele da vam pružite najveću podršku i emocionalnu stabilnost.

Saosećajnost

Poštuju druge ljude, što je najvažnije, poštuju vas. Nemaju nameru da vas povrede, ponize ili omalovaže.

Samouvereni su

Oni će izneti svoje misli, osečanja i mišljenja i očekivati ​​isto od vas. Biće samouvereni u komunikaciji i uvek će se truditi da ishod bude pozitivan, kako biste oboje bili zadovoljni rešenjem, piše “Klix.ba”.

Puni su ljubavi

Žele emocionalno sigurnu, zdravu i ljubavnu vezu koja se temelji na osnovama uzajamnog poštovanja, pristojnosti i predanosti.

Racionalni su

Oni su razumni i racionalni, posebno u teškim situacijama i kroz komunikaciju. Ne dopuštaju emocijama da upravljaju njihovim ponašanjem, a vi se osećate sigurno pored njih.

Komšije se ne sećaju njihove svadbe, a oni se vole kao prvog dana: Milojka i Momir iz Lunovog sela proslavili 70 godina braka na spektakularan način!