in

MAJKA DETETA U MUKAMA: Svekrva ljubi bebu usta, kako objasniti ženi da je to OPASNO?

Sama činjenica da roditelji ljube svoju decu u usta je kontroverzna. Kada je David Bekam podelio fotografiju sa svojom ćerkom Harper na svom profilu na društvenim mrežama kako je ljubi u usta, lavina komentara pala je na sportistu. – To je pedofilija – zagrmeli su korisnici interneta dodajući da je ljubljenje u usta rezervisano za zaljubljene.

Majka se na Facebooku žalila da svekrva neprestano obasipa poljupce njenu malu unuku.

Pre pola godine postala sam Klarina majka i tada su počeli moji problemi sa svekrvom. Svaki put kada dođemo u posetu, ona uzima ćerku u naručje i ljubi je. Ne samo po rukama, već i po licu. To me jako iritira i čak mi se gadi! – piše uzrujana Marzena.

Svekrva nervozno reaguje na pažnju, rekavši da ima pravo da pokaže naklonost svom unučetu. Mirni razgovor sa sinom, odnosno tatom male Klare, nije pomogao. Nedavno je baka poljubila bebu u usta. Marzena je pokušala da joj objasni da je to posebno opasno za tako malo dete, jer vlada pandemijai razni vitusi, ali žena na to nije reagovala.

Kako da razgovarate sa svojim najmilijima o tome da budete “bezbedni” sa ljubavlju prema svojim mališanima? Imate li neko iskustvo koje možete podeliti sa Marzenom?

Ukoliko imate priču koju želite da podelite sa nama pišite nam na redakcija@najzena.rs

Zašto mlada gleda mladoženju kroz verenički prsten, a on nju prenosi preko praga?: Ono što se krije iz ova dva običaja  ZALEDIĆE vam krv u žilama