in

Komplimenti kojima vas on OBASIPA zapravo imaju DUPLO ZNAČENJE: Kada kaže “prelepa si” on zapravo ima nešto DRUGO na umu

S obzirom da postoji mnogo komplimenata koji imaju dvostruko tumačenje, mi smo izdvojili tri najčešća sa najvećim zapletom!

“Prelepa si”

Neke žene tvrde da je ova reč ključ uspeha, jer kada vam kaže “prelepa si” čuje se da vas voli. Ako mušakrac ženi kaže da je prelepa, to znači da je rešen da kraj nje ostane do kraja života. Lepota je savršena kombinacija slatkoće i seksipila. Zato drage dame uvek težite ka tome da budete – prelepi – u očima onog koga volite.

“Slatka si”

Zamislite samo kako biste se osećali da vam priđe muškarac kog ne poznajete i da vam kaže da izgledate seksi, bez bilo kakvog uvoda. Um prosečne žene bi pretpostavio da se radi o nekom perverznjaku koji je verovatno na listi seksualnih prestupnika. Takođe pomislili biste da je to muškarac koji nema ni malo poštovanja prema ženama i da zaslužujete bolje od toga. Muškarac se rečju “slatka si” obraća devojci kada ne želi da je zastraši. To je muški način za probijanje leda, piše “Ženski magazin”.

“Baš si seksi”

Žene većinom reč seksi povezuju sa fizičkim izgledom i načinom oblačenja. Međutim za muškarce – seksi – je mnogo više od toga. Najjednostavnije rečeno – seksi je žena koja zna šta treba da kaže i da te toliko hipnotiše da se izvuče čak i sa optužbom za ubistvo. To je način na koji ona sebe predstavlja svetu. Način na koji njen seksipil dolazi do izražaja bez mnogo buke.

Svaki RODITELJ zapitao se bar jednom - Da li BEBE sanjaju?