in

Kod kuće imaju DAN za depilaciju: Trogodišnjoj ćerki mama redovno sređuje OBRVE i za to ima “dobar” razlog

Njeno priznanje jemnoge iznenadilo, ali je ona pojasnila da na taj način štiti devojku od nasilnika. „Radije bih da me nazoveš lošom mamom nego da moja ćerka šeta okolo sa skupljenim obrvama kao što sam morala“, napisala je 31-godišnjakinja.

Video je prikupio više od tri miliona pregleda i gomilu negativnih komentara. „Ako do sada nije bila svesna svojih obrva, sada je svakako“, „Dobro, ali da ovo uradim sa tri godine?“, „Ovo me jako rastužuje“, „Projektuješ svoju nesigurnost na dete“, napisali su neki.

 

 

Međutim, bilo je i onih koji su branili majku. “Voleo bih da su i meni roditelji to dozvolili“, „Sećam se olakšanja koje sam osetila i koliko mi je samopouzdanje poraslo posle prvog tretmana depilacije“, komentarisali su.

Majka je za Today rekla da je iznenađena količinom negativnih komentara. „Kao dete imala sam veoma guste i tamne obrve. Brijala sam se roditeljima iza leđa jer je moj otac bio ubeđen da deca ne treba da brinu o tome. Sećam se koliko su me vršnjaci maltretirali“, rekla je. Želeći da svoju decu poštedi iste neprijatnosti, uz dozvolu ćerki Behauti (11) i Blis (3), počela je da im depilira obrve kada su napunile tri godine.

 

“Kod kuće imamo dan za depilaciju. Bliss niko ne drži, ona ne vrišti. To je njen izbor. Razumem zašto ljudi na ovo čudno gledaju, ali deca znaju da budu okrutna. Depilacija voskom samo sprečava nasilnike da napadnu moju ćerku”, objasnila je.