in

Ispovest majke koja je rodila ČETVORKE: “Oduvek sam sanjala da postanem mama, iako je ISCRPLJUJUĆE, ovo je ostvarenje mog SNA”

Život sa četiri bebe nije nimalo lak, kao i sa svakom bebom, pelena, flašice i neispavane noći su standard.

Santina Monreal (37) kaže da je oduvek sanjala da postane mama. Međutim pre tri godine imala pobačaj, nakon kog je imala velike poteškoće da ostane u drugom stanju i da održi trudnoću. Ali, kao da joj je bilo suđeno, uspela je da zatrudni prošle godine, a početkom ove je na svet donela četiri zdrave beb!

 

Dan ove mame počinje u tri ujutru izlazavanjem mleka za bebe, potom se vraća u krevet i “spava” do šest ujutru, potom ustaje da nahrani decu, pa odlazi na posao.

Dok je ona odsutna njen suprug i vredni tata četvorki Adrian hrani naslednike toku dana. Kada se ona vrati sa posla preuzima bebe i ponovo ih doji.

 

– Imali smo po 32 flašice dnevno i menjali smo oko 40 pelena. Sada smo spali na 20 flašica, što je i dalje mnogo – objasnila je majka jednom prilikom za strane medije.

Međutim, Santina ističe da iako je ovo iscrpljujuće, ovo je njen san i ona je presrećna što je majka četiri preslatka mališana.

Ne znaju gde se nalaze, čudno se ponašaju: Bliska osoba vam boluje od ALCAJMERA i ne znate kako sa njom?