in

Gadim se reči “MAJKA”, sin ne može tako da me zove! Jeziva istina supruge jednog BOGATAŠA izazvala je burne reakcije

Grajms, partnerka Ilona Maska, jednog od najbogatijih ljudi na svetu, poznata je po svojim ekscentričnim stavovima i načinu života, a nedavno je u intervjuu za „Vogue“ otkrila da je u istoj meri neobična i kao majka, mada bi ona više volela reč roditelj.

Ova pevačica i umetnica priznala je da ne voli reč „majka“, te da je njen 16-mesečni sin zove imenom.

– Iz nekog razloga čudno je reći da si majka. Ne poistovećujem se sa tom rečju – rekla je ova 33-godišnjakinja, i dodala da je sin zove Kler, a ne mama. Pravo ime ove žene je Kler Buše, piše žena.blic.rs.

 

 

– Možda on može da oseti moje gađenje prema reči „majka“. Ne znam ni zašto prezirem tu reč – dodala je, sugerišući da poštuje čitav koncept, ali da njoj lično ne odgovara.

 

 

Podsetimo, Ilon Mask i Grajms postali su roditelji u maju prošle godine, a sinu su dali potpuno netipično ime – X Æ A-Xii, ali ga najčešće zovu nadimkom X.

Pevačica je svojevremeno otkrila da nije fan roditeljstva, ali da ju je majčinstvo naučilo da oseća „manje mržnje, više optimizma, više kreativnosti, više želje za životom i više poštovanja prema ženama“.

 

Beži sestro još uvek NIJE KASNO: Pogledajte u kom STANJU je došao ovaj MLADOŽENJA, da nije bilo kuma odavno bi otišao u HORIZONTALU