in

Evo šta se desi kada MAMA počne da ŠTRAJKUJE: Nema čistog veša, a razbacana obuća “krasi” svaki ĆOŠAK

Pošto je započela štrajk u kući je sve počelo da se “raspada”. A kako bi dala vetar u leđa drugim ženama koje su možda u istoj situaciji kao i ona, odlučila je da svaki dan snima delove “isprljane” kuće koju “čisti” njen vredni suprug.

U svojim TikTok videima ona je pokazala koliko se veša za pranje nagomilalo u korpi u kupatilu, muževljeve stvari koje su razbacane po umivaoniku, cipele koje “krase” skoro svaki ćošak kod ulaznih vrata i još mnogo toga. 

 

U jednom momentu je rekla da njen muž povremeno posprema nered koji ostavlja iza sebe, ali čak i trećeg dana štrajka kuća je bila u haosu!

Jednog dana je pokušao da očisti kupatilo, ali pošto mu to nije išlo za rukom napravio je još veći nered. Potom je okrivio njihovo dete, da je ono ušlo i sve srušilo, ali to nije objasnilo zašto on nije očistio.

Nakon što je peti dan shvatio da supruga ne planira da uradi bilo šta od kućnih poslova, vratio je čistu odeću koja je bila razbacana po sebi u ormar. Napokon je očistio nered sa svoje strane sudopera, ali je neobjašnjivo ostavio sve proizvode za čišćenje na pultu. Kupatilo je takođe pročišćeno, ali se nije setio da promenji toalet papir.

 

Međutim, Džail i dalje štrajkuje! Tvrdi da neće prestati dok suprug ne nauči da vodi brigu o celom domaćinstvu.

– Shvatila sam da čistim za svojim suprugom koji doslovno zaboravlja da je iza sebe ostavio nered. Mislim da nedelju dana nije dovoljno i čekaću dok se ne reše problematična područja – zaključila je ona.