in

Dostupna i za one NAJTEŽE obolele: Verica iz Starih Banovaca kuva svojim pacijentima, besplatno ih leči, ali to nije sve!

Da su nam svi medicinski radnici ovakvi, gde bi nam bio kraj. Ovo je samo dokaz koliko neko voli svoj posao i koliko je svestan drugih ljudi i situacije u kojoj se nalazi cela planeta. 

– Dostupna od 8 do 22 časa, a u slučajevima bola kod pacijenata sa karcinomom, dostupna non stop – dodaje medicinska sestra Verica Večerinac iz Starih Banovaca za Kurir TV.

Većina će pomisliti kada vidi ovakav oglas da je to neka šala, ali ne. Ova žena veoma vredno i odgovorno radi svoj posao i pomaže svim ljudima kojima je pomoć potrebna. Pare nisu problem, nisu ni bitne kada je zdravlje u pitanju.

Printscreen/Kurir TV

 

 

– Za vreme najgore krize, deda je bio bolestan od karcinoma grla. Baba je tada, u vreme najgore krize i inflacije, kad su plate bile dve marke, kupovala neki nadri lek za 200 maraka. To je bio okidač da razmišljam kako bih mogla da ja pomognem nekad – objasnila je ova medicinska sestra velikog srca.

Boris Miljković, meštanin Starih Banovaca kaže da mu Verica meri pritisak kad god svrati.

– Imao sam infarkt, zovem je, uglavnom ništa ozbiljno jer ona ima teže i mnogo zahtevnije pacijenete – kaže jedan od njenih sugrađana. Verica je tokom pandemije, osim zdravstvenih usluga, starijima donosila i potrepštine, a nekima i sada kada kuva i nosi tople obroke, takođe besplatno.

Ovo su 10 znakova da je vaš suprug "gospodin savršeni"

Žene uz nju lakše stižu do vrhunca: Nova poza za "nestašluke među čaršavima" je glavna tema ženskih priča