in

Dečak sa popularne ČOKOLADE je rođen u Beogradu: Alesandro sada ima 30 godina, ne ustručava se da pokaže svoje MIŠIĆAVO telo, ali ni INTIMU!

 

Alesandro Eger pojavio se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji i mnogi su se zapitali – ko je ovaj zgodni i elegantni muškarac?

Možda na prvi pogled njegovo lice nije bilo poznato, ali ispostavilo se da je i te kako poznat, i mnogima asocijacija na detinjstvo.

Zašto? Zato što je Alesandro dete sa Kinder čokoladice, verovali ili ne.

 

 

Ovaj mladić je model srpsko-italijanskog porekla, koji je nakon uspeha u svetu manekenstva spreman da se oproba čak i na filmskom platnu.

Rođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju kako bi pobegli od rata. Ostalo je istorija; postao je jedno od najpoznatijih lica sa omiljenih slatkiša svakog deteta.

 

Bio je dete Kinder čokoladica. Ono nasmejano lice na omotu najpoznatijih čokoladica upravo je njegovo i krasilo ga je nekoliko godina.

 

Od tada je prošlo dosta vremena, ali njegova strast prema poziranju pred objektivima nije prestajala. Postao je profesionalni model i često viđen na prestižnim revijama, a posebno je značajno da je radio za luksuzne vodeće modne kuće “Dolce & Gabbana” i “Versace”. Ali, to nije sve, jer je njegova strast bila usmerena i prema glumi, pa je već sa 17 godina bio angažovan u raznim reklamama.

Možda ga se sećate i iz nekih serija, među kojima je “A doctor in the family” i sitkom “The Band”.

 

 

Ne ustručava se da pokaže svoje mišićavo telo. Na mnogo fotografija se ne ustručava ni da sakrije svoju intimu…

 

 

Zvanično je postao poznat 2017. godine, kada je sa majkom Kristinom, sa kojom je uvek imao konfliktnu vezu, učestvovao u rijaliti takmičenju “Peking Ekspres” koje prati parove dok stopiraju od ili do Pekinga.

 

 

Zgodni 30-godišnji Srbin danas na Instagramu ima 122.000 pratilaca i ovog momenta 500 objava.

 

RAZVOD BRAKA ima nekoliko KRITIČNIH faza: Saveti PSIHOLOGA kako da prebrodite ovo teško razdoblje