in

Čuveni RUSKI PSIHOLOG OTKRIO: Na ovaj način VODITE LJUBAV ako želte da vam uvek bude DOBRO

-Kao što sam rekao više puta, glavna stvar koju treba da znaš o seksu je da se on dešava u glavi. – Izjavio  je Mihail Labkovsk poznati Ruski psiholog.

Ovo su tri veoma bitne pravila pomoću kojih ćete zaista uživati sa partnerom u krevetu

Ljubav prema sebi 

Svaka zdrava osoba ima ovu biološku potrebu, ali mnogi je pretvaraju u nešto što nikome ne donosi dobro. 

Žene se koriste raznim cekanjem i ucenjivanjem, ili čak kažnjavanjem, uskraćikvanjem seksa. 

Takođe i muškarci se igraju po tom pitanju, na primer, pokušavaju da iskoriste kvantitet, afirmišu se kroz seks, što dovodi do najtužnijih posledica – prave potrebe tela se ignorišu, a psihološki kompleksi samo rastu. Cenite svoje želje, razumite ih, ne uskraćujte sebe zdravog seksualnog ispunjenja. 

Fokus na potrebama

U seksu najčešće dolazi do ispoljavanja nešeg kompleksa. Umesto da se fokusiramo na trenutan osećaj, provedemo sve vreme misleći da li su naše butine okej, i da li vam je tehnika dobra. Prebacite pažnju sa onoga šta bi drugi mogli da misle, i fokusirajte se na osećaje i na vaše potrebe. Videćete kako se situacija menja na bolje.

 

Želja

Kada imate osećaj da nešto morate i da treba da se ispune neke dužnosti, želja automatski se uskaraćuje i gubi se.  Neki pojedinci pristaju na stvari koje im ne prijaju čisto da bi dobili naklonost partnera.

Ovo može dovesti do ozbiljnih posledica i zato je bitno da osvestimo naše želje i naše potrebe. Veoma je važno da kažete ne kada nešto ne želite, i okrenete igru povoljnu za vas – kaže Mihail Labkovski.