in

“Čudi me da nisu još i bebama zabranili da plaču” U jednoj zgradi je osvanuo neobičan SPISAK, stanari su zaprepašćeni

U jednoj zgradi u Herceg Novom osvanuo je novi spisak pravila za stanare i stanari se pitaju da li je ovako nešto uopšte po zakonu.

Naime, spisak koji prenosi Instagram stranica Podgorički vremeplov, toliko je strog i neuobičajen da se i sami stanari ove zgrade pitaju da li sve ovo spada u ovlašćenja kućnog saveta.

Nova brojna pravila zabranjuju logične stvari, poput ostavljanja nameštaja i ostalih stvari tako da blokiraju prolaz, ali ima i nekih pravila za koja komentatori kažu da su “neljudska”.

Printscreen/Instagram

 

Tako je izvesnoj gospođi Lidiji poručeno da reši problem svojih mačaka koje navodno šetaju po zgradi. A još gora je naredba da vlasnici kućnih ljubimaca svoje ljubimce moraju da nose u rukama od trenutka kada izađu iz stana pa do izlaska iz zgrade – i bez korišćenja lifta! U suprotnom, poručuje kućni savet, protiv njih će biti pokrenut zakonski postupak.

– Nepismeno i bezobrazno. Čudi me da nisu još i đeci i bebama zabranili da plaču i da se voze liftom. Sramotno.

– Ovo je neko ko baš mrzi životinje sastavljao.

– Nepismena skupština , koja krši osnovna ljudska prava , prava životinja prava na privatnost … Ali papir sve trpi a izgleda i građani . Sramota!

Ima i onih koji ova pravila podržavaju:

– Ne znam da li spada u ovlašćenja, ali ima smisla. Vlasnici pasa su sebičniji i bezobzirniji od ovih kojima isti smetaju.

 

Odobren je NAJSKUPLJI LEK na svetu, samo jedna terapija koštaće neverovatnih 2,48 MILIONA DOLARA - o ovoj bolesti je reč!

Kada ste se poslednji put "IGRALI" u spavaćoj sobi: Evo kako već večeras možete da izmenite RUTINSKO zagrevanje i potpalite novu "VATRU" između vas