in

ČETVORO DECE OSTALO JE BEZ MAJKE Ocu i sinu narušeno zdravlje, a porodici Mladenović potrebna je vaša pomoć!

Na molbu rodbine porodice Mladenović iz starog dela Borče, Fondacija „Zajedno za osmeh“ pokreće združenu akciju sa učeničkim parlamentom OŠ „Stevan Sremac“ iz Borče.

Naime, tri ćerke, od kojih su dve učenice OŠ „Stevan Sremac“ u Borči i jedna srednjoškolka, kao i stariji sin, ostali su bez majke usled infekcije Koronavirusom, piše BorčaInfo.

Deca su ostala bez majke, bez podrške, bez oslonca. Život obasut nemaštinom sada je postao još gori, nepodnošljiviji. Kuća velika, ali neuslovna, prazna.

Devojčice su privremeno smeštene kod tetke, a sin i otac, oba narušenog zdravstvenog stanja ostali su u kući.

BorčaInfo

 

 

Ova porodica duže od godinu dana živi bez električne energije.

– Plan je da novcem od donacija ponovo priključimo električnu energiju (oko 170.000 dinara), na spratu renoviramo i uredimo dve spavaće sobe i kupatilo kako bismo obezbedili normalne uslove za život dece i time omogućili povratak u njihovu kuću – istakli su iz Fondacije koju možete kontaktirati pozivom na broj 064 238 7792 ili putem elektronske pošte: info@zajednozaosmeh.com.

Pomozimo svi zajedno. To su naše komšije, to su deca.

Kako nezvanično saznajemo i učenici druge dve osnovne škole u Borči sa svojim učiteljima svako na svoj način organizuju se u prikupljanje sredstava kako bi pomogli svojim drugarima.

Pomozimo i mi jer naše malo nekome znači mnogo

Potrebna pomoć omladinaca za iznošenje starih stvari

Iz Fondacije su istakli da će u petak, 22.10.2021. iznositi stare stvari iz porodične kuće Mladenović i da je potrebmo desetak dobrovoljaca koji bi pomogli u tome.

Potrebno je 10 dobrovoljaca – omladinaca za sutra u 9.00 ispred porodične kuće Mladenović u starom delu Borče, kako bismo izbacili sve stvari sa sprata i omogućili građevincima da izvode unutrašnje radove. Gradska čistoća će poslati kamion za stvari i džakove sa smećem.

Kontakt telefon za sve informacije je 064 238 7792

Isplaćen dug za struju

Želimo da dodamo i da je i u trenutku pisanja članka stigla informacija iz Fondacije da je dug za električnu energiju isplaćen od strane OŠ Rade Drainac, OŠ Stevan Sremac i Hrama Svetog Nikolaja u Borči !

S ovakvim muškarcem nikako ne treba da ulazite u vezu!

Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji