in

Ako želite da UŽIVATE ispod čaršafa, onda je krajnje vreme da BOJKOTUJETE ove poze

Žene su se konačno odlučile da se ujedine, pa je zato više od 1.200 čitateljki magazina “Women’s Health” odgovorilo na pitanja o najgorim seks pozama, odnosno onima u kojima najteže doživljavaju orgazam. Dok su neke od ovih poza muškarcima omiljene, žene su se složile da ih jednostavno ne vole.

“Dogi”

Takozvani “dogi stajl” mnogi muškarci vole, ali dame koje su učestvovale u anketi kažu da im je odnos u toj pozi previše bolan. Razlog tome je duboka penetracija, a osim toga, kažu i da u ovoj pozi nema intimnosti.

“Kaubojka”

Iako je reč o veoma uobičajenoj pozi, žene je uglavnom ne vole, a razlog je jedan – nesigurnost. Većina žena u ovoj pozi razmišlja o tome kako izgleda njihovo telo u tom trenutku, što im ne dozvoljava da uživaju u odnosu i dožive vrhunac.

“Obrnuta kaubojka”

– Obrnuta kaubojka možda deluje seksi i avanturistički, ali kada parnter pokuša da uđe u partnerku, dolazi do poteškoća – kaže dr Džen Landa, autorka knjiga o ženskoj seksualnosti.

Naime, u ovoj pozi glavni je problem zakrivljenost penisa koja se ne podudara sa uglom ženskog polnog organa, a ukoliko se muški polni organ savije prenisko, dolazi do bola i neprijatnosti za oboje.

Misionarska poza

Iako je misionarska pravi “klasik” među pozama, žene u tom položaju teže doživljavaju vrhunac jer penis ne stimuliše pravo mesto. Ali, rešenje može biti jednostavno – dovoljno je da partnerka ispod zadnjice postavi manji jastuk, kako bi kukovi bili podignuti i penetracija dublja, a stimulacija bolja.

Poza 69

Dok se muškarci često uzbude i na sam pomen ove poze, ženama baš i nije omiljena. Kao razlog navode to što im je teško da dožive vrhunac dok se istovremeno trude da zadovolje partnera.

Za GODINU dana dobili su ČETIRI nova člana porodice: Ni lekari ne znaju kako se ovo desilo, tvrde da je pravo ČUDO