in

Ovaj plavušan je među najomiljenijim glumcima u Srbiji

On jedan od najpopularnijih glumaca među domaćom publikom, po jednoj ulozi ga svi pamtimo, a uz njegovu glumu su odrasle mnoge generacije.

Foto: YouTube/printscreen

Da li bi vam pomogli u otkrivanju njegovog identiteta ako bismo vam rekli da je njegov fiktivni brat “valjao” rizling iz Jugoslavije?

Na slici se nalazi britanski glumac Nikolas Lindherst, poznat poznat po ulozi Rodnija Trotera u seriji “Mućke”. Rođen je 1961. godine, a glumac je od detinjstva. Igrao je značajne uloge u serijama “Laku noć, dušice”, “Leptiri”, “Ići pravo”.

Kada je imao desetak godina, pojavljivao se na reklamama i dečijim filmovima. Nacionalno priznanje je stekao kao sedamnaestogodišnjak u seriji “Leptiri”. Svetsku slavu je stekao igrajući Rodnija u “Mućkama”, mnogi ga znaju samo po to ulozi, i njemu to ne smeta.

Često je pričao da je ponosan na “Mućke” i da je oduševljen što se serija još uvek gleda širom sveta. Nikada nije bio neko koga zanima svet šoubiznisa i držao se samo glume. Kada je napunio pedeset godina prestao je da glumi u pozorištu, a sada se bavi pčelarstvom.

Ovako Nikolas sada izgleda:

Foto: YouTube/printscreen

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0