in

Otirač ispred stana koji je fotografisan u Srbiji je nešto najbolje što smo videli: Ovo nije samo za cipele i patike, ovo može da spasi život

Svi smo manje više preopterećeni – poslom, obavezama, informacijama i trivijalne stvari koje su deo svakodnevice često su nam u drugom planu, a daleko su od važnih.

Možemo da se podsećmo pred ulaznim vratima i da nabrajamo stvari koje treba da uradimo, ali često se desi da opet nešto zaboravimo.

Fotografija na Tviteru koja je zabeležena ispred jednog stana u Srbiji ima najgenijalniji otirač za obuću koji pored toga što sprečava da blatnjave cipele uđu u hodnik, služi i kao podsetnik.

“Ključevi, naočare, mobilni, novčanik, isključiti peglu”, piše na otirači.

Korisnici Tvitera oduševljeni su idejom da otirač bude i podsetnik i dodali šta bi bilo dobro da piše na njihovom otiraču.

“Isključi šporet, isključi bojler, baci đubre, ponesi masku i kad si već izašao zaključaj vrata”, “Proveriti da li je furnula mačka”, “Treba mi podsetnik za masku u ova zla vremena”, “Zbog pegle i šporeta isključujem osigurače na kontrolnoj tabli iako sam proverila dva puta”, “Ključevi su ispod otirača”, samo su neki od duhovitih komentara.

Šta bi pisalo na vašem otiraču?