in

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRAO SRBIJU! Pogledajte šta je sada rekao o maskama!

Doktor Branimir Nestorović je, pozivajući se na istraživanje Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji je nacionalni Institut za javno zdravlje SAD, obelodanio svoj stav da smatra kako je nošenje maski nepotrebno u suzbijanju širenja koronavirusa?!

Naučnik iz CDC, maske ne deluju – napisao je kratko Nestorović uz objavu koji je podelio, a koja se odnosi na pomenuto istraživanje.

(HIT VIDEO) NESTOROVIĆU PREKO ROĐENE ŽENE NUDILI BRAK! Doktor otkrio šta mu je rekla supruga!

UVEK SAM BIO CRNA OVCA U KRIZNOM ŠTABU! Nestorović otkrio razloge povlačenja!

UVEK SAM BIO CRNA OVCA U KRIZNOM ŠTABU! Nestorović otkrio razloge povlačenja!

Naime, istraživanje CDC ukazuje na to da nošenje maski ni na koji način ne umanjuje šansu da se pojedinac zarazi koronom.

Studija CDC, koja je anketirala simptomatske pacijente sa Kovidom-19, otkrila je da je 70,6% ispitanika izjavilo da “uvek” nosi masku, dok dodatnih 14,4% kaže da “često” nosi masku. To znači da je ogromnih 85% zaraženih pacijenata prijavilo redovno nošenje maski! Samo 3,9% zaraženih reklo je da “nikada” ne nosi pokrivač za lice – navodi se u tekstu na koji se pozvao i sam dr Nestorović.

OPET RASTE BROJ ZARAŽENIH! ČAK 152 NOVA SLUČAJA KORONE U SRBIJI! PREMINULE 2 OSOBE!

Zapravo, studija dovodi do saznanja da se desetine hiljada Amerikanaca svakodnevno zaražavaju koronom uprkos nošenju maski.

Ono što treba napomenuti jeste da je pomenuta studija u direktnoj suprotnosti sa tvrdnjama o maskama koje je izneo direktor CDC-a Robert Redfild, koji je na nedavnoj konferenciji tvrdio da je platnena maska sigurnija zaštita od koronavirusa nego vakcina.

BONUS VIDEO

MAMA DA LI SI ZA KAFU? Ova beba je baš snalažljiva!

JEZIVA PRIČA! Sudbina majke zavisila je od svedočenja njenog sedmogodišnjeg sina!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0