in

Najneobičniji hobiji kojima se bave poznate ličnosti

I poznate ličnosti su ljudi kao i mi, i oni imaju niz interesovanja i hobija koji nisu vezani za njihove poslove.

Foto: Shutterstock

Iako nam nekada izgleda kao da nemamo ništa zajedničko sa planetarno popularnim osobama, istina je da i oni svoje slobodno vreme provode slično kao i mi. Ovo su neki od najinteresantnijih, ali i najneobičnijih hobija naših omiljenih poznatih ličnosti.

Bijonse

Tokom jednog od poslednjih intervjua pevačica je otkrila da na svom imanju ima na desetine hiljada pčela i da se već duže vreme bavi pravljenjem meda.

Iako je počela da pravi med jer je želela da zaleči alergiju svojih ćerki, briga o pčelama je veoma ispunjava i u njoj pronalazi mir, a uključena je i u ceo proces pravljenja meda.

Nikol Kidman

Nikol nam možda ne izgleda kao zavisnik od adrenalina, ali istina je da je njen omiljeni hobi skakanje padobranom. Ne samo da ima više različitih dozvola, već je i lincenirani instruktor i u slobodno vreme često drži časove za druge žene.

Foto: Shutterstock

Bred Pit

Jedan od najpoznatijih glumaca uživa u igranju sa keramikom i pravljenju originalnih mozaika i skulptura. Ovaj hobi otkrio mu je veoma dobar i veoma poznat prijatelj, Leonardo Dikaprio.

Paris Hilton

Paris je jedna od žena koje iznenađuju u svakom pogledu, a javnost je bila šokirana njenom izjavom da joj je omiljeni hobi hvatanje žaba.

Na svom ranču u Nevadi često ide da hvata žabe koje na kraju pušta nazad u prirodu. Osim ovog čudnog hobija, Paris obožava da obilazi izložbe prastarih radija, a tokom godina je i sama naučila da restaurira veoma stare komade.

Vil Smit

Vilov san iz detinjstva bio je da se bavi mačevanjem, ali kako ga je život odveo potpuno drugim putem, mačevanje je sada njegov hobi.

Imao je sreće da su i njegovi prijatelji Tom Cruise i David Beckham takođe veliki fanovi ovog sporta, te vrlo često organizuju zajedničke borbe.

Foto: Shutterstock

Meri-Kejt Olsen

Poznata sestra Olsen najveći deo vremena posvećena je svom brendu, ali kada god je slobodna, ide na jahanje. Ipak, ona ne jaše čisto iz zabave, već uglavnom trenira sa profesionalnim jahačima i vežba komplikovane tačke.

Majk Tajson

Poznati bokser dane koje provodi u penziji koristi da bi se u potpunosti opustio i uživao u slobodnom vremenu, a hobi kom je odlučio da se posveti jesu trke golubova.

Iako mnogi nisu ni svesni da nešto takvo postoji, trke golubova su veoma česte u zemljama Severne Amerike, a bokser je poznat po tome što je veoma posvećen treniranju i održavanju svojih golubova.

Anđelina Džoli

Poznata glumica u svom domu ima pozamašnu kolekciju noževa, a kaže da je to hobi koji je nasledila od majke. Još kao tinejdžerki majka joj je prosledila svoju kolekciju noževa, nakon čega je nastavila da stalno traga za novim primercima koje će uvrstiti u kolekciju.

Foto: Shutterstock

Endru Garfild

Britanski glumac poznat je po tome što je uvek u formi, što delom duguje svom dugogodišnjem bavljenju gimnastikom. Iako je u prošlosti bio posvećen skupljanju markica, sada najviše pažnje posvećuje svojoj kolekciji novčića.

Rajan Gosling

Rajan je otkrio da je za potrebe snimanja filma Lars and the Real Girl morao da nauči da plete i da mu je to bilo toliko zabavno, da je na kraju nastavio da plete i u svoje slobodno vreme.

Tom Henks

Tom je započeo sa sakupljanjem antikvitetnih pisaćih mašina još sa 19 godina, a sada ih ima preko 250. Iako je uživao u njihovom skupljanju, izjavio je da ubrzo planira da ih pokloni i da će za sebe sačuvati samo omiljeni primerak.