in

Zbog BOTOKSA izgleda 10 godina STARIJE ali je baš briga: “Sestro deluje kao da više nemaš emocije”

Sarsi Tobin ima 20 godina, a već je odlučila da se podvrgne tretmanu botoksa kako bi “ispeglala” bore na čelu.

Kako bi i sama što bolje videla efekte ovog tretmana, Sarsi se snimala svakog dana u periodu od tri nedelje, kako se mršti, a vremenom bore na njenom čelu su nestajale.

Iako ju je očigledna razlika usrećila, njenoj radosti je brzo došao kraj. Kada je odlučila da okači ovaj video na TikTok u komentarima je naletala na uvrede i kritike – što ju je poprilično rastužilo.

– Brzo si se pretvorla u tridesetogodišnjakinju – napisala je jedna osoba, dok je druga dodala da joj nije jasno zašto bi iko poželeo da se “reši” izražavanja emocija kao što su podizanje obrva, mrštenje …

“Zbogom emocije”, “I kako ćemo sada da provalimo kada si tužna?”, “Da li je sada u modi da nemamo emocije”, samo su neki od negativnih komentara.

 

Deo korisnika je ipak bio oduševljen rezultatima, a mnoge devojke Sarsinih godina kažu da redovno idu na tretmane kako bi se rešile bora.

“Moja kozmetičarka će negodovati, ali sada i ja hoću botoks”, “Zašto su svi takvi hejteri, super ti stoji”, neki su od komentara oduševljenih tiktokerki.

Međutim, Tobin se brzo mentalno oporavila od ovih komentara i u najnovijem videu na TikToku je objasnila da se opredlila za botoks jer joj se može.

Da li si ti, devojko, na HIPODROM krenula? NAJBIZARNIJA haljina na Met Gali: U KONJA su svi šokirano gledali, a ona ima razlog za ovakvo izdanje