in

Za KRAJ leta birajte odeću u BOJAMA EGZOTIKE: Uskladite ih sa dobrim raspoloženjem

Došlo je vreme slobode i entuzijazma koje nam donosi najtoplije godišnje doba, zajedno sa rapsodijom boja – koje neodoljivo podsećaju na egzotične cvetove i slatke voćke.

Klasika u boji

Za one koji se ipak drže klasike, uvek je dobar predlog bela ili crna kombinacija osvežena aksesoarima neonskih i jarkih boja. Na taj način ćete izgledati elegantno i otmeno, ali u isto vreme trendi i drugačije, sa detaljem koji će vas izdvajati od ostalih. Ko voli haljine, odlične su duge, lepršave, u letnjim bojama.

Get Embed Code

Visoke potpetice su večne, ali ovoga puta pravi hit su papuče i sandale četvrtastog oblika čiji je trend pokrenuo brend Botega Veneta.

Uz takvu modnu kombinaciju, dovoljni aksesoar biće tonovi koje sa sobom donosi Somersby Mango & Lime, savršeno piće za sve ljubitelje urbane kulture i istančanog ukusa. Naša mala tajna – boomerang sa drugaricama dok nazdravljate sa prelepim damskim čašama punim leda i penušave egzotike manga i limete – nikad neće biti primamljiviji!

mango color dress

Voćna fuzija

Neon zelena, limun žuta i narandžasta boja posebno će doći do izražaja na sveže preplanulom tenu. Jarke nijanse su ponovo “in”, a čak iako vam se na prvi pogled čini nespojivim – možete kombinovati više veselih boja – roze i narandžastu, zelenu i žutu…

 “Voćna fuzija”, u svakom smislu reči i značenja, sada je više nego ikada u fokusu. Uz garderobu, ne zaboravite da osvežite i svoje misli!. Poslušajte omiljenu pesmu, pogledajte kvalitetan film, izdvojte vreme samo za sebe. Napunite se dobrom energijom i optimizmom uz jednostavne stvari koje popravljaju dan.

Printscreen

 

 

 

U iskušenju ste da sami sebi odsečete ŠIŠKE? E, onda preskočite savete sa DRUŠTVENIH MREŽA da ne biste izgledali ovako

Ovo je dobitna kombinacija za lepu i zdravu kožu, jedan vitamin je obavezan!