in

Volumen u kosi se vraća se na BJUTI scenu u PUNOM SJAJU: Ovako će izgledati NAJATRAKTIVNIJE frizure ove jeseni

Svaka žena sanja o gustoj kosi punoj volumena, no kako zbog tretmana poput ravnanja kose koji je oštećuju, tako zbog genetike, često je teško postići željeni efekt.

Ipak, kao i za svaki estetski nedostatak, danas postoji rešenje i za problem tanke i beživotne kose! Osim načina šišanja i kvalitetnog stilizovanja, tu je i vrlo jednostavan trik koji će vašoj kosi podariti volumen kao iz frizerskog salona.

Recept za kosu iz snova

Tajna se krije u kosi za feniranje, a pravilo glasi – što je kosa tanja, četka za feniranje treba biti deblja. Za oblikovanje voluminozne kose stoga trebate koristiti četku minimalnog promera od 5 centimetara, a recept je sledeći:

Operite kosu, omotajte je peškirom i pustite da se malo prirodno osuši. Potom okruglu četku za kosu postavite blizu korena i preko nje omotajte pramen. Nakon toga toplim fenom za kosu kratko pređite preko pramena i pustite ga da se ohladi pre nego četku izvučete.

Postupak ponavljajte pramen po pramen i gledajte kako postaje puna volumena. Za duži efekt koristite lak za kosu i uživajte u frizuri kao iz salona.

Izaberite AUTFIT i saznajte koja SRPSKA modna BLOGERKA odgovara vašem stilu?