in

Viktorija Bekam otkrila da nije išla pod NOŽ: Efekat savršenog, prćastog NOSA postiže uz pomoć TRIKA i pitamo se zašto ovo ranije nismo znali (VIDEO)

Dizajnerka je u intervjuu sa Šarlot Tilberi istakla da nikada nije operisala nos. S obzirom na to da na svim fotografijama njen nos deluje savršeno, Viktorija je možda bila ubeđena da joj mnogi neće poverovati, pa je podelila trik zahvaljujući kojem postiže ovaj- savršeni izgled.

Zapravo sve se svodi na konturisanje.

– Ljudi su takođe rekli da sam operisala nos. Nikad nisam imala operaciju nosa. Uvek sam imala ovakav nos. Radi se o triku.

Šarlot je koristila svoj Mini Filmstar Bronze & Glow Contour Duo da pokaže savršenu konturu nosa na zvezdi. Počela je tako što je četkicom za mešanje iscrtala oblik Viktorijinog nosa tamnijim bronzerom u prahu. Proizvod se “stavi i umota” ispod nosa i vrati se na drugu stranu.

 

Nakon toga je Šarlot iskoristila četkicu za blendiranje, uzela je puder za isticanje i njime nacrtala pravu liniju niz centar Viktorijinog nosa. Podigla je, a zatim dodala tačku na vrhu.

– To vam samo daje efekat prćastog nosa, rekla je Šarlot.