in

Veliki modni PROMAŠAJ: Glumica je poznata po LOŠEM autfitu, ali ovaj put je nadmašila samu sebe

Glumica Kejti Holms pojavila se na konferenciji je za novinare u Njujorku povodom svoje uloze u novom projektu”The Vanderers”. Međutim, iako je sve vreme bila nasmejana, svi su ostali u čudu kada su videlo njenu odevnu kombinaciju za tu priliku, prenosi Stil Kurir.

Naime, glumica se pojavuila u crnoj kožnoj jakni, a model nas podseća na one što su nosile žene krajem prošlog veka. Ispod nje je imala bluzu plave boje sa belim prugama i sako u istom dezenu, kao i braon široke pantalone.

Ceo stajling je upotpunila malom tašnom u tirkiznoj boji i srebrnim salonkama. Kosu je blago prelomila, te su joj talasi neobavezno padali po ramenima, a šminke je na njoj bilo minimalno.

Autfit Kejti Holms se našao na udaru kritika korisnika drzštvenih mreža, te se najčešće može pričitati komentar “da li je imala ogledalo” ili “šta se ovde sa čim slaže”, ali u jednom su svi složni – da glumica ima sjajnu figuru i posebnu lepoti, iako ponosno gazi petu deceniju.

Podsetimo, glumica je svetsku slavu stekla nakon što se 1998. pojavila u seriji “Dosonov svet” sa samo 20 godina, a još je poznatija postala kada se počela viđati s glumcem Tomom Kruzom, za kojeg je rekla da je bio njena dečija ljubav. Međutim, nisu uspeli da sačuvaju brak, a o njihovom odnosu se pogu porčitati razne priče.