in

Uradite ovo pred SPAVANJE: Ustanite SVEŽI i lepi, puni dobre energije, jedna stavka je NAJBITNIJA

Kada ujutru ustanemo, stalno smo u nekoj žurbi, tako da i nemamo nešto puno vremena za spremanje. 

Ovo je metoda pomoću koje ćete probuditi lepe i  sveže, bez preteranog truda . 

-Kosu operite uveče i napravite pletenice dok je kosa još uvek vlažna. Ujutru ćete imati prelepu talasastu kosu kao da ste bili kod frizera, i što je najvažnije uštedećete vreme. 

-Maska za oči može vam pomoći da se ujutru ne budite bez kesica i podočnjaka. Ujutru će vam taj predeo izgledati veoma sveže, što je uglavnom teško. 

pixabay

 

– Ako koristite kremu za samopotamnjivanje, namažite je pred spavanje i sačekajte da se dobro osuši, pa tek onda lezite. Krema će lepo upiti, boja kože će svuda biti ujednačena, a posteljina čista.

-Tuširanje neka vam bude sa mlakom vodom, nikako ni previše hladna ni previše vruća voda. Dok je vrela voda loša za san, mlaka će naprotiv pomoći da lakše zaspite. 

-Voda je takođe ključna u toku noći, ako dođe do preterane dehidracije tokom sna, ujutru ćete ustati vidno otečeni i ošamućeni. Ako suproutno od toga odradite, popijete previše vode, stalno ćete ustajati i ići do toaleta, što ponovo remeti vaš san. Teško je naći pravu granicu,  ali pokušajte da bude neka zlatna sredina. 

-Veoma je bitno da legnete čistog uma bez opterećenja, jer samo tako ćete priuštiti sebi miran i lep san. Bez toga sve ovo predhodno neće imati smisla, jer će se sva vaša osećanja odraziti na vaše lice.