in

Uf, pretera ga sestro! Zbog ovog VIDEA postavili su je na stub SRAMA: “Ovo je stvarno preterivanje”

Verifikovana TikTok influenserka Amber Šol izazvala je lavinu komentara na ovoju društvenoj mreži pošto je konačno otkrila kako izgleda bez šminke.

Iako su njeni fanovi verovali da je Amber tamnoputa ispostavilo se da ipak nije! Šol je htela da se pohvali kako ume lepo da se našminka pa se prvo snimila bez trunke šminke u kućnoj haljini, pa se potom snimila kada se u fulu sredila i našminkala.

Međutim, svima je zapalo za oko da Amber zapravo ima svetao ten i da koristi taman puder kako bi izgledala drugačije – pa su je zbog toga žestoko osudili.

– Tužno je što si doslovno promenila rasu – napisala je jedna devojka, a druga je dodala da je jedva čekala da vidi kraj snimka, ali da se razočarala kada je videla veliku promenu u boji kože:

– Ja sam meleskinja i ovo mi se uopšte ne sviđa. Razumem potrebu da imaš tamniji ten, ali je ovo je stvarno preterivanje.

Pošto je Amber videla da je napravila poveću grešku odlučila je da objasni fanovima o čemu se radi.

– Koristim sprej i kreme za samopotamljivanje, jer je leto, ali kada ove preparate nanesem na lice ono mi se upali, zato koristim taman puder, kako bi izjednačila boju lica i tela – napisala je Amber ispod videa koji je do sada sakupio preko milion pregleda.

 

Šta je zapravo BB krema i zašto je žene u Koreji koriste svakodnevno?