in

Tatjanin životni “poziv” je pravi SPAS za neke: Ova umetnica TETOVIRA ljude na NEOBIČAN način i tako skriva ožiljke i STRIJE

Naime, radi sa žrtvama raznih nesreća od porodičnog zlostavljanja do požara, preko onih koji pate od vitiliga ili koji jednostavno žele da sakriju svoje strije …

Ova 23-godišnjakinja je, kaže, oduvek bila zainteresovana za različite oblike umetnosti, pa je, pre nekoliko godina, otkrila medicinsko tetoviranje i tako pronašla svoj “poziv” u životu.

– Uvek su me fascinirale boje – rekla je, a danas, zahvaljujući tome, može na prvi pogled da odredi nečiju nijansu i podton kože i tako izabere pravu nijansu mastila koja će se stopiti sa bojom kože.

 

Pored ove tehnike tetoviranja, on koristi manje poznatu tehniku za prikrivanje ožiljaka koja uopšte ne zahteva mastilo.

– To je malo drugačiji metod tetoviranja sa posebnom mešavinom duboko prodirućih seruma prepunih vitamina koji izazivaju prirodno podmlađivanje ćelija i regeneraciju tkiva – objasnila je za “The Sun”.

Metoda koju će primeniti na nekome kako bi bolje prikrila ožiljke zavisi, objasnila je, od nekoliko faktora: kao što su starost, boja i tekstura kože i veličina pogođenog područja na telu.

– U većini slučajeva radim sa trajnim mastilom za tetoviranje, podešavajući ga tako da boja što više odgovara boji kože – kaže, a kada to nije dovoljno, koristi pomenuti metod bez mastila.

 

Svesna pozitivnih reakcija svojih klijenata i činjenice da im to često zaista menja živote, Tatjana nudi i besplatne konsultacije na TikToku. Njeni video klipovi imaju nekoliko hiljada pregleda, a ova umetnica tvrdi da je srećna jer uspeva da pomogne ljudima da se osećaju bolje u svom telu, zbog čega svoj posao vidi više kao poziv.

– Iako su mi strije i ožiljci lepi jer često pričaju važne priče o našoj snazi, razumem nečiju potrebu da sakrije ono što ga muči većinu života i / ili ga podseća na neku traumu – rekla je Tatjana.

Ona je jednom prilikom objasnila da je svesna da ožiljci utiču na ljude psihološki i često ometaju njihov normalan svakodnevni život.

– Zahvalniji sam svojim klijentima nego oni meni, jer svaki dan imam priliku da učestvujem u nečijem ličnom razvoju. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo – zaključila je umetnica.

Ovaj ZGODNI frajer je zapravo frizer od Džej Lo i Kim Kardašijan: Žene su "ODLEPILE" kada je otkrio HOLIVUDSKI trik za gušću kosu