in

Tako UKUSNE, a tako DOBRE ZA KOŽU! OVO su namirnice koje bukvalno BRIŠU BORE

Ove namirnice obavezno uvrstite u svakodnevnu ishranu:

LOSOS

unsplash.com

 

Najbolji izbor kad je riba u pitanju. Losos je posebno bogat omega-3 mastima koje su pogodne za zdravlje srca. Ako vam se ukus ne dopada, nemojte odustajati od ribe, već se opredelite za sardine, haringu ili skušu.

BADEMI

unsplash.com

 

Kad je reč o koštunjavom voću, ne možete pogrešiti, ali ipak, badem je mnogima posebno drag upravo zbog svog karakterističnog ukusa. Zahvaljujući omega 3 masnim kiselinama, koštunjavo voće ima mogućnost da iznutra „pegla” bore.

JOGURT

Kako sadrži probiotičke bakterije koje pomažu varenju, ova mlečna prerađevina posebno ubrzava metabolizam koji je, kao što znamo povezan sa starenjem. Pored jogurta u svakodnevnu ishranu uvrstite i kefir.

KINOA

Ova drevna žitarica obiluje vlaknima, ali i manganom, fosforom, gvožđem, selenom i kompleksom vitamina B. Konzumirajte par meseci samo ½ šolje čudesne kinoe i iznenadićete se rezultatima.

ZELENI ČAJ

unsplash.com

 

Iako je piće, a ne hrana, zeleni čaj  i te kako zalužuje da se nađe na ovoj listi. Zahvaljujući snažnim antioksidansima, vaše bore će biti manje vidljive, a pored očiglednog efekta podmlađivanja, lako ćete skinuti i par kilograma.

BOROVNICA

 

Nije da mi ZABORAVIMO da kupimo ono što nam treba, nego VOLIMO DA PRETERAMO: Evo zašto ovu torbu mora da ima svaka žena u Srbiji!

SKINITE SAV CELULIT brzo i jednostavno i to same KOD KUĆE