in

Sve popularnija je tehnika farbanja SEDIH vam omogućava da zadržite prirodnu boju kose i izgledate FENOMENALNO

Kako u pogledu šminke, tako iu farbanju noktiju ili farbanju kose. S vremena na vreme pojavljuju se novi trendovi lepote i mnogi od njih su delikatna šminka ili neutralne boje lakova za nokte. Ljubitelji farbanja kose će takođe biti oduševljeni.

Dok se neki ljudi osećaju prijatno sa sedom kosom i ne žele da u potpunosti promene boju, oni traže metodu koja može dodati malo sjaja njihovoj kosi. U ovom slučaju, mešanje sivih boja će biti odlično. Ovo je tehnika bojenja koja uključuje kombinovanje prirodne sive kose sa bojom slične boje.

Kao i balejaž, mešanje sive boje stvara svetlost i senku na kosi. Kao rezultat toga, obojeni pramenovi se na zanimljiv način mešaju sa prirodnim kako bi razbili jednobojnu boju i dali sedoj kosi višedimenzionalni izgled.

Da bi sve izgledalo prirodno, važe ista pravila kao i za tradicionalni balejaž. Pramenovi se suptilno farbaju oko tri cm od korena i imaju za cilj da pruže efekat isticanja. Krajevi kose ostaju prirodni. Zbog činjenice da kosa nije farbana od samog korena, lako se održava, jer se ponovno izrastanje ne vidi mnogo. Dakle, ne morate previše često da ponavljate posete frizerskom salonu, što može biti problematično u slučaju sede kose.