in

Šta ove sezone nose najuticajnije MODNE influenserke na svetu? Izdvojili smo nekoliko savršenih komada u kojima ćete se ovog proleća osećati MOĆNO

One su mlade, lepe, bogate i diktiraju modne trendove u celom svetu…Pa ako ste se ovih dana pitale koji će to modni trendovi biti zastupljeni ovog proleća, dovoljno je da ispratite profile najuticajnijih modnih blogerki i sve će vam biti jasno. Danas smo mi za vas izdvojili nekoliko zanimljivih komada.

1. Kijara Feranji

Kijara Feranji je sa svojih 29 miliona pratilica na samom vrhu liste modnih influensera. Kijara je ovog proleća izdvojila krop košulju koja se savršeno uklopila u ambijent. Nakon njene fotografije sigurno je da će baš ovaj komad biti jedan od najtraženijih ovog proleća.

 

 

2. Kamila Koeljo

Sa skoro 10 miliona pratilaca, Kamila ponosno zauzima drugu mesto. U poslednje vreme privukla je pažnju javnosti zbog sporne fotografije sa bebom, nakon koje su je pratioci kritikovali. Ipak, to nije narušilo njen modni uticaj. Kamila je zato ove sezone uskočila u kargo kratku teksas suknju, koja je trenutno “must have” i svima postavila modni zadatak. Uz “boje proleća”, ova suknja se sjajno kombinuje.

 

3.Aleksa Čang

Aleksa je sa svojih 6 miliona pratilaca dobro poznata ženama u Srbiji, kojima se izuzetno dopada njen stil. Aleksa je pozirala pre nekoliko nedelja u dugačkom kožnom mantilu. Iako je ovaj modni komad “vanvremenski”, način na koji ga je Aleksa iskombinovala ostavlja bez daha. Neobične čizme i haljina, nalik na spavaćicu savršeno su se uklopile, a mantil je odneo modnu pobedu.

 

Slične modele možete da pronađete u našoj galeriji