in

“Šta joj neće pasti na pamet”: Ova devojka sama sebi pravi NOKTE od HRANE, a više od ŠEST miliona ljudi ima JEDNO pitanje za nju

Sve je počelo izuzetno slučajno, a danas korisnica koja je na svim platformama upisana kao “ilysmnails”, ima preko šest miliona fanova širom sveta, koji kulturno prate sve njene objave u vezi noktiju.

Učiteljica svakodnevno kači kratke klipove u kojima sređuje svoje nokte, a oni u kojima se “igra” sa hranom su najpopularniji. 

 

Ljudima je prosto interesantno da gledaju kako od obične breskva ili manga mogu da se naprave prelepi nokti i kako će ova učiteljica to sve tačno da uradi – ali uglavnom je svi pitaju jednate isto pitanje: “Koliko dugo ih nosiš i da li imaju rok trajanja”?

– Čim završim sa snimanjem i slikanje odmah ih skida jer su ovakvi nokti poprilično nepraktični i lepljivi – napisala je influenserka jednom prilikom.

 

Njeni videi koji traju do jedan minut su neverovatno popularni na TikToku gde redovno nakupe po nekoliko miliona pregleda, ali i komentara.

 

“Vau, ne znam da li sam u šoku jer je dobro ili jer je pomalo čudno”, “Ovo se zove moderna umetnost”, “Koliko se ona zapravo trudi oko ovoga, ubeđena sam da nije lako turpijati hranu”, samo su neki od komentara njenih oduševljenih fanova.

Šest stvari koje SVAKODEVNO radite, a one SUŠE i oštećuju KOSU