in

Skinite MASNE NASLAGE na nogama i rukama: Recite “ZBOGOM CELULITU” sa samo jednom stvarčicom!

Postoje brojni tretmani koji mogu pomoći u rešavaju ovog problema, a jedan od trenutno najpopularnijih, koji se pokazao veoma delotovoran, je suvo četkanje celulita.

Suvo četkanje prilično je je jednostavno i taj tretman zapravo nije nov. Korist se vekovima u Indiji u službi lepote, a kod nas je tek poslednjih godina počeo da se primenjuje.

Za suvo četkanje kože potrebno da je da imate četku od prirodnih vlakana. Kako biste rezultate videli posle samo nekoliko nedelja potrebno je da četkate kožu maksimalno 10 minuta dnevno. Na taj način masnoće u telu raspoređuju se ravnomernije, poboljšavaju se probava i rad bubrega, a vrši se i limfna drenaža. Ipak, ovaj način uklanjanja celulita nije namenjen onima koji imaju problem sa psorijazom, suvom kožom ili ekcemima, prenosi Lepa iSrecna.

unsplash.com

 

 

 

Kako izvesti ovaj tretman kod kuće?

Suvo četkanje najbolje je raditi ujutro pre kupanja, dok na kožu niste naneli losion niti ulje. Četkom od prirodnih vlakana snažno masirajte kritične delove kako biste stimulisali kožu i limfne čvorove.

Četku povlačite pokretom prema gore. Započnite od članaka i masirajte laganim pokretima prema gore. Stomak četkajte širokim pokretima u smeru kazaljeke na satu. Nakon suvog četkanja istuširajte se hladnim tušem kako biste uklonili mrtve ćelije kože.

Evo kako da izgledate MRŠAVIJE u licu na SELFIJIMA: Samo uradite ovo sa OBRAZIMA i "opalite" fotku!

Stop izbledelim tetovažama! Potreban vam je SAMO JEDAN sastojak iz kupatila, da opet budu kao nove