in

Sinoć je izabrana nova MIS UNIVERZUMA: Evo kako izgleda NAJLEPŠA žena sveta, ima samo 28 godina (FOTO)

Prva pratilja bila je Venecuelanka Amanda Dudamel, dok je kao trećeplasirana, odnosno druga pratilja završila mis Dominikanske Republike Andreina Martines Founijer.

Mis Unverzuma za 2023. godinu je 28-godišnja Amerikanka iz Hjustona, ali je poreklom sa Filipina.

R’boni je modni kreator i drži časove šivenja, ali se aktivno bavi i modelingom. Diplomirala je na Univerzitetu Severni Teksas i ima diplomu iz modnog dizajna, a veoma je posvećena onome za šta se školovala – ima sopstvenu liniju odeće.

Profimedia

 

Misica je, kada je ušla u top 3, dobila pitanje o tome šta će uraditi u slučaju pobede kako bi dokazala da je Miss Universe progresivna i osnažujuća organizacija, a navodno je upravo njen odgovor presudio da dobije titulu.

“Iskoristila bih to da budem lider u promenama. Kao veoma strastveni dizajner šijem već 13 godina i koristim modu kao snagu za dobru energiju. U svojoj industriji dala sam doprinos smanjenju zagađenja jer odeću pravim od recikliranih materijala. Dajem časove šivenje ženama koje su žrtve nasilja u porodici i trgovine ljudima. Ovo kažem da bih istakla koliko je važno ulagati u druge, u našu zajednicu i iskoristiti svoje jedinstvene talente kako bismo napravili razliku. Svi mi imamo nešto posebno u sebi, i kada posadimo to seme u druge ljude u svom životu mi ga koristimo kao sredstvo za promene i menjamo sve oko nas”, istakla je ova lepotica.

BONUS VIDEO