in

Savet Nine Badrić zlata vredan: Ako želite da izgledate 10 godina MLAĐE našminkajte se ovako

Uz pravilnu negu i zdrav način života, poznata pevačica Nina Badrić radi na tome da zadrži mladalački izgled i vitku figuru. Ponekad je dobro priskočiti nekim šminkerskim trikovima i na taj način se rešiti nekoliko godina. 

Čini se da njen šminker veoma dobro zna kako da učini da u centar pažnje dođe ono najlepše i njime skrene pažnju sa onih područja koja su kritična kod svake žene.  Prilikom isticanja pojedinih delova lica uvek treba voditi računa da se ne pretera. Usne su jedan od najvećih ženskih aduta, pa upravo njih pevačica koristi kako bi skrenula pažnju sa drugih mesta na licu. 

Usne oivičene tamnijom olovkom izgledaju punija, a svetlija nijansa ruža im daje svežinu i blistavost. 

Na ovakve usne retko ko može da ostane ravnodušan, a postiže se i mladalački efekat. Područje oko očiju, koje je najpodložnije stvaranju sitnih bora time se stavlja u potpuno drugi plan.

Ipak, kako i tu stvari moraju da budu uvek savršene kada je Nina u pitanju, za elegantan izgled lepa pevačica koristi trik sa tankim slojem ajlajnera, koji izdužuje oko, daje mu dubinu i čini da u kombinaciji sa istaknutim usnama izgleda bar 10 godina mlađe. 

Nina je takođe često govorila i o tome kako održava vitku liniju, a često nas impresionira i svojim neobičnim i autentičnim autfitima. 

BONUS VIDEO