in

Recite ZBOGOM rascvetalim krajevima: Za samo NEKOLIKO minuta, dobićete potpuno osveženu KOSU

Dok neke dame uspevaju da odvoje dovoljno vremena da odu kod profesionalca za kosu, druge se služe toturijalima na Internetu i na ovaj način štede na vremenu i novcu.

Zbog ovoga je jedna Tik Tok influensrka rešila da obuči mnoge dame kako da se reše rascvetalih krajeva. A u slučaju da omanu, veruje da će ovom tehnikom učinit najmanje štete.

Stefani Viliams objavila je kratak video i u pet lakih koraka demonstrirala svima kako mogu od kuće da “osveže” svoju kosu.

– Moja mama je smislila ovaj trik. Pokazaću vam korak po korak. Prvo podelite kosu na dva dela. Gumicom za kosu vežite jedan deo kose, a ostatak uvijajte u male ali čvrste repove – objasnila je Stefani i dodala da kada dovoljno čvrsto umotate rep videćete nekoliko dlakica koje štrče, pa je uzevši makaze rekla: “Odsecite ih”.

Stefani, koja je poznata na društvenim mrežama kao fitnes instruktorka, dobila je mnogo pozitivnih komentara pošto je okačila ovakav netipični klip.

– Znam za ovaj trik i radim ga jednom mesečno. Moja kosa je zdrava i jaka tako da definitivno preporučujem ovo – komentarisao je jedan korisnik.

Ovo je Indijka koja nam je pokazala drevne indijske trikove da vaša kosa bude DUŽA, LEPŠA, SJAJNIJA i GUŠĆA