in

Proslavila se u 52. godini kao modna kreatorka, a sada u OSMOJ DECENIJI izgleda kao BOGINJA

 

Već danima se po Tviteru priča o neverovatnom otkriću u Virinim godinama. Mnogi ne mogu da poveruju da ona ima čak 71 godinu, jer izgleda nekoliko decenija mlađe.

Dizajnerka je tokom samoizolacije bila poprilično aktivna na društvenim mrežama, delila je mnoštvo slika u šik odeći, ali fanove po prvi put nije interesovala njena garderoba već njena tajna. Kako je uspela da očuva svoj mladoliki izgled.

Iako sumnjamo da njena tajna večne mladosti je u velikoj meri genetika, kreatorka je bila dovoljno ljubazna i podelila neke savete.

Otkrila je kako je uspela da održi večnu mladost: “Rad, spavanje, kokteli od votke, što manje sunca.”

Jedan fan ju je pitao kako uspeva da očuva nežne i mladolike ruke, na šta je ona odgovorila: “U poslednje vreme, koristim sredstvo za dezinfikaciju.”

Druga obožavateljka ju je pitala šta najviše pije, kako bi izgledala tako dobro i sveže, Vira je odgovorila:” Dijetalnu Koka kolu. To je tipična za ljubitelje mode iz Njujorka.”

– Svi ste stvarno smešni i previše ljubazni. Hvala vam za svu ljubav – napisala je Veng pošto je bila preplavljena hiljadama komplimenata u komentarima.

Zbog BOTOKSA izgleda 10 godina STARIJE ali je baš briga: "Sestro deluje kao da više nemaš emocije"