in

Pronašli smo NAJPOPULARNIJE HALJINE za manje od 2.000 dinara: Obucite se za male PARE i budite u TRENDU već danas

Kada su haljine u pitanju – nikad ih nije dosta. Kako su u toku novogodišnji popusti, mi smo zavirili u popularne prodavnice i izabrali najpristupačnije i najlepše za ovo godišnje doba. 

Ove haljine su jeftinije od 3.000 dinara pa tako možete uzeti i više komada. Mi smo izdvojili naše favorite:

REBRASTA HALJINA S PROREZIMA

Printscreen/Zara

 

 

Haljina je duga sa dugim rukavima i prorezima na stomaku. Idealna je za ovaj zimski period a na trenutnom popustu košta samo 1.990 dinara!

HALJINA NA PREKLOP SA NABORIMA

Printscreen/Zara

 

 

Midi haljina s V-izrezom na preklop i dugim rukavima elegatnog je kroja, pa je baš i za takve prilike. U njoj ćete odati ozbiljniji utisak, ali da je svakako možete stilizovati onako kako vama odgovara. Na trenutnom popustu je samo 1.590 dinara!

MALA CRNA HALJINA

Printscreen/Zara

 

 

Ova haljina je definitivno naš favorit. V izraz, dugi rukavi i uzak kroj sa naborima nam daju apsolutnu slobodu igranja stilova. Možemo je obući za neki noćni izlazak ali i za neki bitan ručak. Na nama je kako ćemo dodacima da je orjentišemo. Njena trenutna cena je samo 1.590 dinara!

KOŠULJA-HALJINA OD TEKSASA

Printscreen/Zara

 

 

Mini haljina sa kragnom i dugim pufnastim rukavima od teksasa je pravi trend prošle godine. Iako su bile na “ceni” sada se mogu naći po veoma povoljnim cenama, a ova je 50 odsto jeftinija i košta samo 1.990 dinara. 

KOŠULJA-HALJINA

Printscreen/Zara

 

 

Bela haljina sa V izrazom na prekop, je nešto što nikada neće izaći iz mode. Najbolje od svega je to što postoji od XS do XXL veličini, a cena je 1.990 dinara. 

BONUS VIDEO