in

Ovo je žena Ognjena Amidžića: Danijela je TOP MODEL, muškarci na nju OTKIDAJU, a ovo je tajna njene savršene linije

 

Top model Danijela Dimitrovska Amidžić nedavno je proslavila svoj trideset četvrti rođendan, a oni koji su je bar jednom videli uživo kažu da izgleda makar deset godina mlađe.

Na društvenim mrežama je prati skoro 60.000 fanova, a većinu njene „publike“ čine žene koje joj ispod svakog posta dele komplimente na račun savršenog izgleda.

Pored porodičnih obaveza, činjenice da je majka dečaka koji ide u školu i supruga najpoznatijeg srpskog voditelja Ognjena Amidžića, Danijela uspešno vodi i dva privatna biznisa. Modnu agenciju i salon lepote. Uz sve obaveze, ona stiže da trenira četiri puta nedeljno, ali i vodi računa o ishrani. Ipak, kako kaže, nikada nije bila na dijetama.

Privatna arhiva

 

Ekskluzivno za Najženu, Dimitrovska je otkrila tajnu svog savršenog izgleda.

– Volim da jedem i uživam u hrani i ukusima, ali se trudim da mi baza uvek bude zdrava. S druge strane, ne ustručavam se da pojedem nešto slatko ili „nezdravo“ kada mi se to jede u datom trenutku. Iskrena da budem, nikada nisam bila na rigoroznim dijetama, već isključivo na režimima ishrane uz pomoć kojih za kratko vreme uspem da se rešim viška kilograma – rekla je Danijela za Najženu i otkrila svoje dnevne rituale kada je hrana u pitanju.

Privatna arhiva

 

– Jutro započinjem zelenim čajem, a pre toga popijem čašu mlake vode sa malo limuna. Nakon toga spremim sendvič sa integralnim hlebom, pilećim prsima ili goveđom pršutom uz obaveznu salatu. Kada ne jedem sendvič, onda spremim ovesenu kašu. Za ručak je obavezno meso i salata, ali tu su i druga razna jela, poput sušija, neke dobre paste ili rižota. Uz sve to, naravno jedem miks zelenih salata. Kada je večera u pitanju, zavisi da li sam pre toga išla na trening ili ne. Ako jesam, onda se trudim da jedem malo jaču hranu, a ako nisam, onda spremim salatu sa tunjenovinom ili piletinom. Najvažnija stvar tokom celog dana jeste da pijem jako puno vode. Otprilike četiri litra dnevno – otkrila je Danijela za Najženu.

Privatna arhiva

 

Savršenu liniju održava u teretani.

– Pravila sam pauzu od skoro godinu dana kada je situacija sa pandemijom koronavirusa počela da se zahuktava, ali sam sada skoro dva meseca ponovo aktivna kada je vežbanje u pitanju i savetujem svima da obavezno to uvedu u svoj raspored. U teretanu odlazim četiri puta nedeljno jer mi izuzetno prija i volim da treniram, a u kombinaciji sa ishranom rezultati ne mogu da izostanu – rekla je Danijela koja se uskoro vraća i na treninge kardioboksa koji obožava.

Privatna arhiva

 

– To je vrlo intenzivan trening u sklopu kog radim na snazi i kondiciji. Ima tehnički deo, gde pravilnim boks udarcima aktiviram određene mišiće i tako održavam njihov tonus. Trening traje sat vremena i jedan je od zahtevnijih koje praktikujem. Kao što sam rekla, zbog cele situacije sa pandemijom sam morala malo da napravim pauzu, ali se uskoro vraćem i na kardioboks – rekla je Danijela za Najženu.

Aleksandra Radović predstavlja "must have" haljinu jeseni: Ovo je NAJTRAŽENIJI komad ove sezone - ističe struk i daje elegantan izgled

Naša poznata manekenka se prepolovila nakon TRI TRUDNOĆE: Jela je DVE NAMIRNICE i ludački spržila kalorije