in

Ovaj šampon uklanja ŽUTE TONOVE iz kose: Čudesno sredstvo koje plavuše obožavaju

Međutim, postoji trik koji će pomoći da se žute i narandžaste nijanse odstrane na duž staze. 

Ljubičasti šamponi sadrže manje ili veće količine indigo pigmenta. On je, na “karti boja” koju predstavljamo krugom, tačno nasuprot bakarnim nijansama žute tj. narandžaste.Teorija je prosta. Potrebno je samo jedno tretiranje ljubičastim šamponom i vaša kosa će izgledati drugačije, piše Lepa i Srećna.

Naime, prema uputstvu, šampon treba utrljati u mokru kosu, dobro rasporediti i ostaviti da deluje, pa isprati. Međutim, mnoge influenserke su isprobale dejstvo šampona na suvu kosu  i tvrde da je ovako efekat još bolji.

Shutterstock

 

Ovaj trik se već pokazao delotvoran kad je reč o balsamima i maskama za kosu. Nanesite šampon na suvu kosu, ostavite ga da deluje petnaestak minuta i zatim isperite. Bićete oduševljeni rezultatima.

Ljubičasti šampon mogu da koriste i brinete, ali ne one koje imaju tamnosmeđu kosu. Međutim, ako ste među svetlijim brinetama ili imate svetlije pramenove, možete ih posvetleti ljubičastim šamponom.

Najvažnija primena ovog šampona je, verovatno, u nezi sede kose koja često dobija neugledni, požuteli izgled.

Gde sve GREŠIMO kada je u pitanju šampon za suvo pranje kose: Nanosimo ga PREKASNO I PREVIŠE

Trend ove ZIME: Sigurno ih imate u ormaru, topli, zemljani tonovi daju OTMENU notu vašem stajlingu, jedna boja je DOMINANTNA