in

Otac manekenki Bele i Điđi Hadid bio je IZBEGLICA: Lepotice NE KRIJU svoje PALESTINSKO poreklo, objavljena je FOTOGRAFIJA koja otkriva SVE!

 

Američka manekenka Bela Hadid (25) važi za jednu od najlepših u svetu mode, a za njom ne zaostaje ni godinu dana starija sestra Điđi.

Poznate sestre su ponosne na svoje palestinsko poreklo po ocu i redovno se bore za prava Palestinaca na društvenim mrežama.

Bela Hadid je sada na Instagramu objavila fotografiju oca Mohameda (73) koja seže u daleku 1992. godinu.

 

 

– Pre 30 godina. Bio je jedini Palestinac, takmičio se za Jordan, a trenirao ga je Franz Veber. Izbeglica na Olimpijskim igrama. Jako sam ponosna, napisala je manekenka u opisu slike koja je nastala na Zimskim olimpijskim igrama u Francuskoj, 1992. godine.

Profimedia

 

 

Njena starija sestra, Điđi Hadid (26), podelila je istu fotografiju i istakla da je njihov otac rođen u Nazaretu.

– Hvala ti, ljubavi moja. Ponosan sam što sam tvoj otac – odgovorio je Mohamed, koji se danas bavi gradnjom luksuznih nekretnina.

Fanovi su SKORO saznali koliko ima godina: Proslavila se kao MODNA KREATORKA u 52. godini, njen izgled NI ŽENE ne ostavlja ravnodušnim

OVO SU HOLIVUDSKE DIVE radile pre pojavljivanja PLASTIČNE HIRURGIJE:  Merlin Monro, Vivijen Li i Marlen Ditrih , bile su zaluđene ovim, čudnim TRIKOVIMA!